REFERENSER

Långsiktiga relationer

Vi strävar efter kundrelationer lika robusta och långsiktiga som våra installationer, och många kunder finns med oss år efter år. Här berättar några av dem om hur vi hjälpt dem att lösa specifika säkerhetsbehov och vad det betyder för deras vardag.

"För mig är det viktigt att ha en professionell leverantör som hjälper oss att uppfylla försäkringsbolagets krav på larmklass. Jeesec är snabba och bjuder på en fantastisk service även när det är falskt alarm. Säkerhet är särskilt viktigt i ett restaurangkök, och att vi har rökdetektorer och inbrottslarm ger trygghet så att jag kan fokusera på maten och gästerna."

Linda Letelier Hansson, Lindas Fingermat, restaurang och café, Skanör

"Vi är en samfällighetsförening i ett radhusområde med drygt 50 hus. I samband med att vi ville ha en modernare lösning för brandövervakning av samfällighetens garage och soprum bytte vi leverantör till Jeesec. Brandsäkerheten är viktig för oss och som bonus fick vi möjlighet att byta väktartjänst. Jeesec var mycket proffsiga i att förstå vårt behov och att sedan leverera och installera utifrån vad vi sagt."

Hugo Schön, Persikans Samfällighetsförening, Lund

"Valet föll på Jeesec för att de hade en lösning som passade min verksamhet. Efter 5 år känner jag mig fortfarande trygg med säkerheten och med Jeesecs service. Som att det nästan alltid är samma tekniker jag möter, det blir enkelt och smidigt. Jag vet att skulle larmet gå så kollar de av kameran och kontaktar mig omgående."

Katarina Johansson, Structus Numerus redovisningskonsult, Limhamn

"Som revisionsbyrå hanterar vi dagligen klienters originalhandlingar så som avtal och redovisningsunderlag, och då finns det inte utrymme för säkerhetsproblem. Jeesec är alltid snabba, pålitliga och effektiva, precis som larmcentralen. Om larmet går får vi ett sms, och när vi vet att det är falskt kan vi slå in en kod inom en viss tid så undviker vi att en bil går ut i onödan – och falsklarmet kostar oss ingenting."

Håkan Ekstrand, Yrev Revisionsbyrå, Ystad och Skurup

"Jag valde Jeesec för att de hade ett bättre koncept än den tidigare leverantören, och för att det är en lokal leverantör som jag kan ha en personlig kontakt med. Jag har överfallslarm som ger personalen trygghet och en kundräknare som håller mig uppdaterad på antalet människor inne på området. Det ger också värdefull statistik som hjälper mig att planera bemanning och hur vi ska utveckla verksamheten."

Ann Louise Svensson Ferngård, Asmiroca Kulturupplevelser, museum och café, Kivik

"När vi flyttade in i en lokal där ett larm från Jeesec redan var installerat valde vi att köpa loss det – och det har vi aldrig ångrat. Lite senare utökade vi med lager och produktion och då kunde Jeesec hjälpa oss att installera rörelse- och rökdetektorer i de nya lokalerna. De har både teknisk och social kompetens som möter våra behov och vi känner ett starkt förtroende för såväl säljare som tekniker."

Mikael Svensson Stjärnerud, Dignitana, medicinteknikföretag, Lund

Ja tack, kontakta mig gärna för en kostnadsfri rådgivning