OM JEESEC

I dagsläget ansvarar vi för närmare 5000 säkerhetsanläggningar runt om i Skåne. Vårt kontor ligger i Ystad men våra medarbetare finns spridda över hela regionen så att vi kan jobba mer effektivt och får kortare transporttider.

Din larmleverantör över hela Skåne

Jeesec Larm har verkat i branschen och regionen i drygt 30 år och är idag en del av Securitas Direct/Verisure, en av världens största säkerhetsleverantörer. Vi är ett väl sammansvetsat team som med åren har utvecklat ett effektivt arbetssätt präglat av genomtänkta rutiner, noggrann dokumentation och personliga relationer. Vi strävar alltid efter enkelhet för kunden och gör ingen skillnad på storlek eller bransch – alla kunders säkerhet är lika viktig för oss.

Några starka skäl till varför du ska välja Jeesec Larm

Som kund hos Jeesec Larm får du så mycket mer än ett företagslarm. Vi lovar dig högsta servicegrad från första kontakten och strävar alltid efter 100 % nöjda kunder. Certifierade av säkerhetsbranschens oberoende certifieringsorgan Svensk Certifiering uppfyller vi krav som tagits fram av branschens kravställare, som Räddningsverket, Boverket, Brand- och Polismyndigheten samt Försäkringsbolag.

Säkerhet på dina villkor

Ingen verksamhet är den andra lik och vi skapar alltid en säkerhetslösning som utgår från dina behov och förutsättningar.

Vi finns nära dig

Som lokal aktör kan vi ditt närområde, förstår dina förutsättningar och behov – och finns här när du behöver oss.

Kostnadsfri rådgivning

Osäker på dina behov och vad försäkringsbolaget ställer för krav? Vi börjar med en kostnadsfri analys och rådgivning.

Pålitlig support

Ett tryggt säkerhetssystem måste fungera i alla lägen. Vi finns med er även efter installationen för att ge support och service.

Fria väktarutryckningar

Om operatören bedömer att rätt åtgärd är en väktaruttryckning till lokalen så ingår den i ditt avtal vid inbrott.

Larmcentral 24/7

Operatörerna på larmcentralen är specialiserade på företag. Att agera snabbt och rätt på larmet är ofta helt avgörande.

Ja tack, kontakta mig gärna för en kostnadsfri rådgivning