KAMERAÖVERVAKNING

Kameraövervakning är ett effektivt sätt att minska snatterier, stölder och svinn. Inom svensk handel uppskattar man att kameror leder till att svinnet halveras. Vi hjälper dig att arbeta proaktivt och stoppa brottet innan skadan är skedd.

Kameraövervakning visar vad som händer

Varje minut drabbas ett svenskt företag av stöld eller snatteri. Det är kostsamt och resurskrävande. Vi erbjuder marknadens främsta kameralösningar som registrerar i realtid och ger väktare och polis snabb och pålitlig information om incidenter och gärningsmän. Val av kamera beror helt på behoven: ska den placeras inomhus eller utomhus, synlig eller dold? Ska den identifiera snatteri, övervaka en produktionslinje eller en parkering? Vi analyserar dina behov och förutsättningar och tar fram förslag på rätt lösning.

Observer Direct –
en komplett kameratjänst

Vi arbetar med Observer Direct, en av marknadens mest effektiva och prisvärda kameratjänster som övervakar dina mest sårbara punkter dygnet runt. När larmcentralen får in ett larm kan operatören snabbt bedöma situationen och sätta in rätt åtgärd. Fråga oss om olika paket och vilket som passar dig bäst.

  • Ständig uppkoppling
  • Realtidsövervakning
  • HD-upplösning
  • Många kamera-alternativ
  • Dubbel lagring
  • Sabotageskydd
  • Väktarutryckningar
  • Serviceavtal

Upptäck obehöriga

Observer Direct Flex är vårt mest kompletta paket av både inomhus- och utomhusbevakning med larmdetektering och larmtjänst. Utomhus kan kamerorna programmeras till att reagera när någon obehörig beträder larmat område.

För personalens trygghet

Observer Direct Trygg är den senaste kameratekniken kombinerad med en strategiskt placerad trygghetsknapp. Med ett lätt tryck på knappen signalerar din medarbetare till larmoperatören som ser incidenten live och kan sätta in rätt åtgärd.

Övervaka dina kameror

Vi hjälper dig att installera och komma igång med kameror och övervakningssystem. På Mina Sidor kan du sedan själv ha kontroll över dina kameror och ladda ner bilder. Med appen nedladdad i din telefon kan du även larma på och av, var du än befinner dig.

Värdefull besöksstatistik

Genom kamerabaserad besöksräkning kan du få korrekta uppgifter om antal besökare i din butik eller annan verksamhet. Per månad, dag eller timme. Statistik som hjälper dig att anpassa personalens schemaläggning och marknadsföringsinsatser för maximal effekt.

Ja tack, kontakta mig gärna för en kostnadsfri rådgivning