Ring 0200-77 55 90 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Ring 0200-77 55 90 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Så här säger våra kunder

Som Professional Partner till Securitas Direct har vi stor erfarenhet av det mesta som gäller moderna säkerhetslösningar för företag. Det kan handla om allt från den senaste kameralösningen till traditionella inbrottslarm och brandsäkerhet. Här har vi samlat feedback och synpunkter från några av våra kunder inom olika branscher.

Installatör

Olle Olsson

Säkerhetschef, Åkeriet

”Det gick verkligen smidigt att byta vårt gamla larm mot en Observer Direct Flex-lösning. Många av de befintliga sensorerna gick att återanvända och hela bytet var gjort på en eftermiddag!”

Bengt Bengtsson

VD, Modebutiken

”Micke på Jeesec har varit vår kontaktperson i fyra år. Det är alltid han som kommer ut till oss, oavsett om det handlar om att göra service på vår anläggning eller att berätta om en ny kameratjänst. Och i förra veckan, när vi hade haft en del problem med strömavbrott, kom han förbi bara för att kolla att allt var ok. Det är sånt engagemang man uppskattar!”

James Dankha

Delägare, Kebab House Lkpg

”Det känns tryggt att ha Securitas Direct som leverantör. Det finns givetvis en anledning till att Securitas Direct är störst i Sverige.”