Ring 0200-77 55 90 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Ring 0200-77 55 90 eller låt oss kontakta dig för kostnadsfri rådgivning

Om oss

Jeesec Larm är specialiserade på säkerhetslösningar till företag. Med produkter som övervakningskameror, inbrottslarm och brandlarm har vi skyddat nöjda kunder sen 1989.
Idag ansvarar vi för service och trygghet åt ca 8.000 skånska kunder. Som auktoriserad återförsäljare till Securitas Direct erbjuder vi företagsmarknadens främsta koncept för kameraövervakning, och vi anpassar alltid våra säkerhetslösningar efter dina specifika behov.

Jeesec Larm Skåne AB är certifierat enligt SBSC norm för anläggarfirma Klass 1 & 2 cert nr: 07-819. Anläggarintyg utfärdar vi som standard vid alla nyinstallationer. Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, sök i SBSC register under Samarbetsnätverk.

RESTEN BORT:Vi är certifierad anläggarfirma för inbrottslarm och brandlarm och en auktoriserad återförsäljare för:

– Securitas Direct
– UTC Fire & Security
– Inner Range Concept 4000
– Impro

Vi utbildar inom följande områden:
Inbrottslarm
– Securitas Direct
– Inner Range

Passersystem
– Bewator
– RCO
– Aptus
– Impro

Brandlarm
– UTC Fire & Security
– Microsec

CCTV
– Ethiris-Kentima
– Exacqvision Teletec

Läs mer

Installatör

Vi samarbetar med Securitas Direct

Vi är Professional Partner till Securitas Direct AB, vilket innebär att vi är specialutbildade i deras larmsystem och har djupa kunskaper inom säkerhet generellt. Jeesec Larm ansvarar för försäljning, installation och service till Securitas Directs företagskunder genom en lokal och aktiv närvaro. Vi tar ansvar för hela kedjan från larm till åtgärd; med installation, övervakning, fria väktarutryckningar och service i ett och samma avtal.
www.securitasdirect.se